Direct naar      
           

logo NPCHet is weer feest!

Het 250e lid in 2020 meldde zich aan!

 

Jubileum250
De NPC bruist....

...en leden die om allerlei redenen destijds hun lidmaatschap opzegden sluiten zich weer aan.

Deze reactie willen we je niet onthouden: "Wat fijn, dat ik direct zo een warm welkom-gevoel krijg. Meedenken en adviezen over aanmelding! Dank u wel! Hoop nog heel lang lid van de poedelclub te kunnen zijn."

Ondanks (of dankzij?) Covid19?

Houdt 1,5 meter afstand en zet zonodig een mondkapje op (met het logo van de NPC bijvoorbeeld). Zo heb je direct een gesprek in het OV of op een terras over het leukste hondenras wat er is.

We gaan er weer op uit

Op zondag 23 augustus een bijzondere wandeling heen, en terug per kano over het riviertje de Dommel in een weergaloos mooi natuurgebied bij Valkenswaard.  En ook voor de uitgestelde wandeling in Chaam is een nieuwe datum bekend: zondag 13 september. Kijk snel bij:  

Kampioensclubmatch

De KCM wordt gehouden op 11 oktober a.s. Schrijf je in. Linea recta naar

  

Logo RvBLaat je mening horen bij de overheid....

De overheid is al langere tijd bezig met verbetering van de identificatie en registratie van honden.
Daarvoor is er een concept amvb - besluit verbetering identificatie en registratie van honden in consultatie gegaan.
De internetconsultatie vindt plaats om burgers, bedrijven en organisaties te informeren over wetgeving in voorbereiding en om hen de gelegenheid te bieden een reactie te geven op het voorstel. Kijk verder bij  

 puppys Maya

 Poedelpups!

Nog meer leuk nieuws: er zijn weer poedelpups geboren (en ook al weer allemaal gereserveerd). Zo houden we dit prachtige ras in stand. Daarom bestaan we als vereniging. En zijn we blij met elk nieuw lid. En de teller staat inmiddels alweer op 255 sinds het begin van dit jaar.

Ook zijn er weer vijf nesten 'in voorbereiding' en een overzichtje van aantallen pups die sinds 1 januari zijn geboren kun je nu vinden op de wachtlijstpagina: 

Nog meer nieuws

Kijk  hier:  

 

De NPC geeft de toon aan

Topfokkers presenteren zich

Zoek je een kennel waar nog van die mooie poedelpups op een leuke baas wachten? Stuk voor stuk prachtige rashonden, altijd van kerngezonde ouders, die niet zelden kampioenstitels hebben behaald. We hebben op dit moment 28 van die kennels op deze website staan. 

Voor elk wat wils

Nieuwsgierig? Voor alles wat met poedels te maken heeft kun je op deze website terecht: alles wat je weten wilt over dit prachtige hondenras, nestjes, geschikte reuen voor nieuwe nestjes, evenementen,, een poedel die verhaaltjes vertelt, foto's, filmpjes. Kortom, voor elk wat wils. Voor jong en oud.

Belangrijke documenten

Wil je belangrijke documenten zoals fokreglement en rasstandaard lezen, downloaden en thuis uitprinten?  

Gebruik deze knop 

Website bekijken op smartphone

Alles over de NPC direct bij de hand op je smartphone?

Heel goed te doen. Kijk bij

Sponsors

We waarderen het bijzonder als leveranciers van producten, speciaal voor poedels, onze club willen sponsoren. Neem even een kijkje op de sponsorpagina of klik op een logo dat je onderaan deze pagina langs ziet komen.

Onze club

We bestaan al tweeënnegentig (!) jaar. Het is daarmee één van de oudste rasverenigingen die we in dit land hebben. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel kennis en ervaring in onze club aanwezig is van en met het prachtige hondenras waarvan je hierboven al een aantal actiefoto’s voorbij hebt zien komen.

Zou een poedel jouw ideale huisdier kunnen zijn?

Hoe je de weg naar deze website ook hebt gevonden, we zijn er blij mee. Want we willen er alles aan doen om je enthousiast te maken voor één van de slimste, meest veelzijdige, vriendelijkste en makkelijkste hondenrassen.

Blikvanger

Eén ding is zeker: waar je ook met een poedel naar toe gaat, je trekt wel de aandacht. Want een poedel is beslist geen alledaagse verschijning.  Eén van onze fokkers spreekt uit ervaring : "alsof ik met George Clooney op straat liep". Vooral als je poedel net naar een goede kapper is geweest. Dus als je iets met exclusiviteit hebt: dan is dit je ideale hond. En wat dacht je hiervan: welk ras kent zoveel variatie in maat en kleur? Van toypoedel tot koningspoedel. Wit, zwart, bruin, zilvergrijs en “fawn” (van champagne tot donkerrood). En meerkleurigen: harlekijnen, black-and-tan, tuxedo. Allemaal even karakteristiek.

Knuffelbeer

Hou je van knuffelen? Zoek niet verder. Poedels hebben het knuffelen in hun genen. Ga er mee naar een verzorgings- of verpleeghuis en de zon gaat er schijnen. Alleen jammer dat het coronavirus zoiets voorlopig onmogelijk maakt.

Aaibaar zonder risico

Ook goed nieuws voor mensen met COPD o.i.d.: de vacht van een poedel verhaart niet en zal minder snel tot een allergische reactie leiden. Maar garantie is daarvoor niet te geven, want elk huisdier blijft via de huid allergene stoffen afgeven.


Ok. Zo kan ‘ie wel weer. Even genoeg reclame.

Alvast bedankt voor je bezoek!

We hopen dat dit bezoek je bevalt en de informatie levert waar je naar op zoek was. We zien je graag terug!

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Twitter