Poedels op zoek naar een nieuw baasje

nieuw mandje gezocht
Door onvoorziene omstandigheden (ongeval, overlijden, etc.) komt het soms voor dat een poedel een ander baasje moet gaan zoeken.

Daar willen we natuurlijk graag bij helpen, want een dierenasiel is alleen bedoeld voor tijdelijke opvang.

Je kunt een herplaatser aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier. Je wordt dan teruggebeld om de details en andere zaken door te nemen. Daarna publiceren we e.e.a. op deze pagina. 

 

Gelukkig, Pelle heeft een nieuw mandje gevonden!

 

Pelle mei19 strand

 

September 2019:

We zoeken een nieuw mandje voor een middenslag apricot/abrikooskleurige poedel, een ongecastreerde reu van drie jaar oud.

De eigenaresse heeft hem drie jaar geleden gekocht met de intentie nog samen veel mooie en leuke dingen te gaan ondernemen. Haar conditie was destijds uitstekend te noemen.

Helaas zijn er door omstandigheden (o.a. een gebroken enkel) zodanige veranderingen opgetreden dat zij tot haar grote verdriet een goed tehuis moet zoeken voor dit energieke mannetje. Dit is dus zeer beslist geen hondje voor op de bank, maar echt eentje om veel mee te wandelen, te stoeien en te spelen. Ook zeer geschikt voor in een gezin met (niet te jonge) kinderen. Hij is gezond, zindelijk en kan goed alleen thuis blijven en loopt netjes aan de lijn. Het loslopen moet opgebouwd worden omdat hij er ooit een keertje tussen uit geknepen is naar de dochter van deze mevrouw. Kortom, een leuk ventje zonder bijzondere gebruiksaanwijzing.

Het is een moeilijke en emotionele beslissing is voor de eigenaresse, dus ze wil beslist weten waar het beestje terecht komt.

Laatste nieuws: het reutje heeft een nieuw mandje gevonden. Maar toch blijft deze herplaatser nog even hier vermeld staan.

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter