Contact & Informatie

Per post

Secretariaat NPC, p/a Atalantahof 33, 3124 BA  Schiedam

Per email

Vragen over betaling van contributie of andere onderwerpen die met financiën te maken hebben kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over bestuurskwesties kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen en/of bijdragen voor de Poedelvaria zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over evenementen , shows, trainingen, wandelingen en andere activiteiten kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adreswijzigingen kun je doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of online met deze knop: 

Opzegging lidmaatschap (zouden we natuurlijk jammer vinden) loopt ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vragen over nestjes en puppies stel je aan de desbetreffende fokker.

Vragen over herplaatsers stel je aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bankrekening

NL21INGB0000213333 t.n.v. Nederlandse Poedel Club te Rotterdam

Direct reageren

Heb je een vraag over of suggestie voor verbetering van deze website, gebruik dan onderstaand formulier. Dan zullen we daar zeker op reageren,

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Twitter