Het begint met passie

Méér dan een liefhebberij

Rashonden fokken is meer een passie dan een liefhebberij. Als de passie ontbreekt, dan ligt de verleiding om er grof geld aan te verdienen op de loer. 

De fokkers die vermeld staan op deze website zijn lid van onze vereniging en fokken volgens de regels van ons VFR, het Verenigings Fok Reglement. Door de juiste combinatie van de ouderdieren te maken, doen zij er alles aan hun pups zo gezond mogelijk op te laten groeien. Uiteraard wordt daarbij ook op de juiste karakters gelet. Een fokker blijft altijd verantwoordelijk voor zijn of haar fokproduct. De rasvereniging kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele problemen tussen fokkers en pupkopers.


Fokker worden?

Misschien denk je er over om ook van die prachtige poedels te gaan fokken. Daarvoor kun je uiteraard informatie krijgen bij één van onze aangesloten fokkers.

Of stuur een mail aan onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe fok je poedels?

Daar hebben we een cursus voor:  

Maar ook bij de Raad van Beheer kun je sinds kort op hun website terecht voor een nieuw initiatief: Fokkerondersteuning. Op verschillende manieren (café, online forum, infodag, etc.) is er zo aan informatie te komen. 

Neem eens een kijkje:

 

Purple Lineup

Verzend via FacebookVerzend via Twitter