(Leestijd: 3 - 5 minuten)

Mandje zoekt nieuwe poedel

nieuw mandje gezochtDoor het overlijden van een poedel blijft er meestal een heel verdrietig baasje en/of vrouwtje achter. En dan is één van de oplossingen niet het zoeken van een nieuwe pup, maar van een andere volwassen poedel.

Dat kan een poedel zijn waarvan het baasje eigenlijk te weinig tijd heeft om ermee te wandelen of te spelen.

Of een poedel die een relatieprobleem heeft met het baasje, vrouwtje of allebei. Dan maar verhuizen naar het dierenasiel? Nee toch!

 

 

Je zoekt een herplaatser    

Hoe gaat onze bemiddeling in z'n werk?

1.

De mensen die op deze pagina hun profiel hebben geplaatst krijgen altijd het eerst bericht over een beschikbare herplaatser.

2.

Als niemand uit die groep binnen 48 uur reageert krijgt een geselecteerd aantal mensen op de wachtlijst voor herplaatsers een email (is de beschikbare herplaatser b.v. een grote/standaardpoedel en reu, dan krijgen alleen de mensen een email die zo'n herplaatser zoeken). Er staan momenteel in totaal ca. 320 mensen op die wachtlijst.

4.

24 uur na die email worden de gegevens van de herplaatser op de website gepubliceerd. Iedereen die de website bezoekt kan dan reageren.

 

Profielen

Hieronder stellen poedelliefhebbers zich voor, bij wie een lege mand klaar staat: 

 

Geef je profiel door    

Je hebt je misschien al aangemeld voor de wachtlijst voor een herplaatser, maar je kunt meer over jezelf vertellen om de huidige eigenaar (of diens familie) van een herplaatser te laten zien waar het mooiste nieuwe mandje staat.

Dat kun je hier doen:

Purple Line up

Verzend via FacebookVerzend via Twitter