Naam
Yoshi
Provincie Gelderland
Motivatie Wij hebben een rustig tweepersoons huishouden en veel ervaring met honden. Daar is weer plaats voor een viervoeter
Leeftijd jonger dan 40 jaar
Roedel ik heb een partner die bij mij woont
Leefomgeving woonhuis met grote tuin
Aandacht meer dan 8 uur per dag
Logeermogelijkheid nee, ik wil eigenaar worden
Oppassen (ook elders) ja
Voorkeur dwerg
middenslag
Opmerkingen We zoeken een teefje die maximaal 5 jaar oud is om lekker mee te knuffelen, wandelen, behandigheid trainen en eventueel lekker zwemmen in de plas hier in de buurt.
Wij zijn Yoshi (37) en Chris (40) en wonen samen in een vrijstaand huis met een grote afgesloten tuin in Twello (tussen Deventer en Apeldoorn). Het liefste zouden we met de bal willen gooien in de tuin en oefenen met behendigheid en zoeken daarom een middenformaat hond (5 tot +/- 15 kilo). Daarnaast willen we graag op cursus en agility doen. Máár we vinden het ook belangrijk om lekker met de hond te kunnen knuffelen. We hebben een redelijk rustig huishouden en zijn veel thuis (werken beiden volledig thuis). Het is wel belangrijk dat de poedel alleen thuis kan blijven, want soms mag de hond helaas niet mee naar bepaalde activiteiten.
We hebben beiden al ons hele leven honden in huis. De afgelopen 14 jaar hebben we 2 chihuahua's gehad, waarvan één in mei is overleden. De ander is 14 en leeft al 3,5 jaar met hartfalen. De kans is groot dat we haar ook niet meer zo lang bij ons hebben. We hebben gemerkt dat we kleine hondjes fantastisch vinden, maar dat ze ook wel erg kwetsbaar zijn. Daarom zoeken we nu een groter formaat hond waar we meer mee kunnen ondernemen.
Mocht je je hond willen herplaatsen, maar twijfels hebben: we staan er zeker voor open om proefdagen/nachten te doen. Voor beide partijen prettig om te weten of het echt een match is of niet.

 

 

Purple Line

up

Verzend via FacebookVerzend via Twitter